SAMOZATAJNA SLOVENKA

Brigitte Macron otkrila pravu istinu o Melaniji Trump: Evo kakva je zapravo

28.04.2018 u 19:58

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron u najnovije razgovoru s medijima nahvalila je prvu damu SAD-a, Melaniju Trump, u čijem je društvo ovoga tjedna ponovo provela nekoliko dana. U razgovoru za francuski Le Monde, Macron je otkrila da je samozatajna Slovenka jako draga i šarmantna, te da je divno društvo

Otkako je Donald Trump uselio u Bijelu kuću, njegova supruga, 48-godišnja Melania Trump nije dala nijedan intervju medijima, a svoj privatni život ljubomorno čuva od znatiželjnika. Kad službena prigoda to zahtijeva pojavljuje se uz supruga, uvijek besprijekorno dotjerana. Pritom ne pokazuje emocije, a jedini trenuci kad Melania nabaci iskren osmijeh su oni kad se nalazi u društvu djece. Nasmijana i opuštena mogla se vidjeti i u društvu francuske prve dame dok su njihovi supružnici sadili drvo na tratini ispred Bijele kuće.

Upravo je Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, otkrila ponešto o samozatajnoj Slovenki, koja svojim ponašanjem daje naslutiti da nimalo ne uživa u životu pod povećalom javnosti.

'Ona ima puno manje slobode od mene. Ja u Parizu izlazim svaki dan', rekla je Macron objašnjavajući kako Melania zbog jakih sigurnosnih mjera ne može proviriti nosom van.

'Doslovno ne smije otvoriti prozor Bijele kuće. Ne smije izaći van', objasnila je Macron.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Otkrila je i da je lijepa Slovenka privatno - sjajno društvo. 'Melania je zapravo jako zabavna. Imamo jednak smisao za humor. Puno se smijemo kad smo skupa', otkrila je francuska prva dama i dodala da je Melania draga, šarmantna, inteligentna i jako otvorena.

'Razumljivo je da izgleda namršteno i jako ozbiljno u javnosti, objašnjava nadalje macron i dodaje: 'Sve se uvijek interpretira i reinterpretira. Ona ima snažnu osobnost, ali jako radi na tome da to sakrije. Lako ju je nasmijati, smije se svemu, ali to pokazuje znatno manje od mene', kaže Brigitte Macron.

  • +2
Brigitte Macron, Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osebujna Francuskinja, koja je 25 godina stariaj od svog supruga, ne krije da je i sama postala svjesna toga da mora jako paziti na to što kaže. 'Imam osjećaj da je svaka riječ, jedna riječ previše. Stalno se suzdržavam i to je najgori dio, nikad nemaš vremena za opustiti se, ne postoji trenutak kad možeš biti potpuno smiren i opušten', otkriva francuska prva dama.

Trudi se, kaže, živjeti normalan život, nastavljajući viđati sina i dvije kćerke iz prvog braka i brojne unuke.

'U svojoj glavi nisam se nimalo promijenila. Još uvijek sam supruga Emmanuela Macrona, a ne predsjednika. Ne osjećam se kao prva dama', kaže ova osebujna Francuskinja koja je današnjeg supruga upoznala dok je još bio u srednjoj školi, a gdje mu je ona bila jedna od profesorica.

  • +19
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako, u ovim godinama, kaže Macron, više nema kome što dokazivati, trudi se biti više od ukrasa svom suprugu.

No, nije uvijek lako, a odjeću s potpisom luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton, koju najčešće nosi u svojim javnim pojavljivanjima, smatra 'kožom' koja je štiti od neprestanog života pod povećalom javnosti.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN