POD POVEĆALOM

Trenuci koji zabavljaju javnost: Ovako izgleda kad Melania otkaže poslušnost Trumpu

27.04.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Iako se aktualni američki predsjednik i dalje svim silama trudi pred očima javnosti održati privid savršenog braka, njegovoj supruzi Melaniji Trump to više ne pada na pamet. Svoje nezadovoljstvo odavno ne krije, a postala je pravi profesionalac u odgurivanju ruke Donalda Trumpa u javnosti

Otkako je postao američki predsjednik, svaki korak Donalda Trumpa pod posebnim je povećalom. No, nije samo on, niti njegovi postupci, zanimljivi javnosti, već i sve što radi njegova supruga, Melanija Trump.

Ono što posebno zabavlja javnost, netrpeljivost je Melanije Trump prema suprugu, koju odavno ne krije, dok se on i dalje svim silama trudi, barem pred fotoobjektivima, sačuvati privid savršenog braka. U nastavku vam donosimo sve trenutke koji su zabavljali javnost u posljednjih godinu i nekoliko mjeseci, otkako je i službenom inauguracijom postao predsjednik.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo na taj dan, u siječnj 2017. godine, dogodio se prvi 'incident', kojeg se i danas mnogi rado sjećaju. Tada je 71-godišnji mogul nekretninama izašao iz službenog automobila i sam krenuo penjati se stepenicama ispred Bijele kuće, u potpunosti zaboravljajući da bi bilo itekako u redu pričekati svoju prelijepu 48-godišnju suprugu.

Melania je iz SUV automobila izašla sama, s kutijom iz Tiffany & Co u ruci, neslavnog poklona koji je bio namijenjen bivšoj prvoj dami, Michelle Obami.

Melania Trump na dan inauguracije Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nije prošlo ni četiri mjeseca, a supružnici Trump stigli su na aerodrom u Izraelu, u službeni posjet toj zemlji. Govor njihovog tijela otkrivao je da nešto ne štima, a ubrzo se to i potvrdilo. Hodajući prema blindiranim automobilima, u društvu izraelskog premijera Benjamina Netanyjahua i njegove supruge Sare, Trump je poželio uhvatiti svoju suprugu za ruku, no ona se vještim pokretom izmaknula.

Melania Trump odgurnula Trumpa u Izraelu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Idući dan sve se ponovilo kada su Trumpovi sa službenim avionom Air Force One sletjeli u Rim. Donald Trump još je jednom pokušao uhvatiti Melaniju za ruku, no, i ovoga je puta sve bilo uzalud. Melania je i drugi put bila uspješna u odgurivanju supruga, a sve je prikrila tako što je krenula popravljati uvijek savršenu frizuru.

Melania i Donald Trump dolazak u Rim Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Sve je postalo još gore ove godine. Samo nekoliko tjedana nakon što je objavljeno kako je porno glumici Stormy Daniels plaćeno 130 tisuća dolara da šuti o svojoj aferi s američkim predsjednikom, u doba kada je Melania bila trudna s njihovim sinom Barronom, bijesna prva dama vratila se na 'velika vrata'.

Predsjednički par otišao je u službeni posjet Ohiju, a Trump je i ovoga puta poželio pred okupljenim medijima držati svoju suprugu za ruku dok hodaju. Kada je shvatio da mu to neće uspjeti, ruku je prebacio na njezina leđa.

Melania i Donald Trump odlazak u Ohio Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Posljednji incident dogodio se ovih dana, kada im je u službeni posjet stigao francuski predsjednički par, Emmanuel i Brigitte Macron. I ovoga je puta Trump pokušao primiti svoju suprugu, pa makar i za mali prst, no iz prvog pokušaja mu to nije uspjelo. Tek naknadno je Melanija popustila i dopustila mu da je primi. No, izraz njezina lica, ispod bijelog šešira, otkrivao je što zapravo misli o tome svemu.

Melania i Donald Trump s francuskim predsjedničkim parom Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube