ODUŠEVILA STAJLINGOM

Melanijin odabir suknje pun je pogodak: Modni stil prve dame svakim danom je sve bolji

06.12.2019 u 22:19

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump posjetila je Dječju nacionalnu bolnicu u Washingtonu kako bi se družila s bolesnim mališanima i ove blagdanske dane u bolnici prikratila čitanjem božićnih priča. 49-godišnja prva dama još jednom je oduševila odabirom stajlinga koji je, ako se nas pita, savršen primjer poslovnog stajlinga za zimske dane

Na radost brojne djece u Dječjoj nacionalnoj bolnici u Washingtonu Melania Trump stigla je u pratnji Djeda Božićnjaka i Bake Mraz, noseći poklone - primjerke knjige 'Oliver The Ornament Meets Belle'. Osim što je svaki mališan dobio svoj primjerak, prva dama je malenim bolesnicima osobno pročitala knjigu.

Lijepa Slovenka i ovog je puta plijenila poglede zahvaljujući svom istančanom modnom ukusu. Nakon što je u nekoliko pojavljivanja zaredom pokazala zavidnu kolekciju kaputa, prva dama je za ovu prigodu odabrala vrlo jednostavan, a istovremeno efektan poslovni stajling.

  • +18
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Pripijenu smeđu dolčevitu Melania je uskladila s vrlo efektnom zelenom suknjom midi kroja, koja je istaknula njezinu vitku figuru, a cjelokupan stajling je zaokružila smeđim remenom u struku i crnim štiklama s potpisom njezina omiljenog dizajnera Christiana Louboutina.

Dan ranije Melania se pridružila suprugu Donaldu Trumpu na tradicionalnoj ceremoniji paljenja lampica u Predsjedničkom parku nedaleko Bijele kuće. Za tu je prigodu lijepa Slovenka ponovno uskočila u još jedan impresivan kaput iz svoje bogate kolekcije. Ovog puta Melania se odlučila za karirani kaput s potpisom urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Oliver Contreras / ADMedia / Profimedia