VIKEND NA FLORIDI

Melania Trump plijenila elegancijom u haljini koja slavi žensku figuru

03.02.2020 u 12:11

Bionic
Reading

Predsjednički par Trump uz sina Barrona i Melanijije roditelje, Viktora i Amaliju Knavs, protekli vikend odlučio je provesti na Floridi gdje su novo izdanje najpoznatijeg američkog sportskog događanja Super Bowl pratili iz rezidencije Mar-a-Lago

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih prvih dama na svijetu, atraktivna slovenka Melania Trump ni ovoga ništa nije prepustila slučaju.

Na zabavi organiziranoj uoči 54. izdanja sportskog događanja Super Bowl, na kojem je ove godine slavila momčad Kansas City Chiefsa, prva dama Amerike ovoga je puta plijenila pozornost u trobojnoj haljini laskava A-kroja.

Spomenutu haljini bijele boje i s crveno- crnim detaljima na struku i rukavima, za prvu damu Amerike kreirao je njezin dugogodišnji stilist i dizajner Herve Pierre, a cjelokupno izdanje kompletirala je omiljenim salonkama s dodatkom stiletto potpetice.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Kao i obično Melania se opredijelila za model s potpisom jednog od omiljenih dizajnera obuće, Christiana Loubotina, a ovoga puta odabrala je crnu, lakiranu inačicu s prepoznatljivim crvenim potplatom.