DAMA U NARANČASTOM

Melania Trump osvanula u genijalnoj haljini odvažnog printa koji nismo navikli viđati na njoj

25.08.2020 u 09:55

Bionic
Reading

U odsutnosti supruga Donalda Trumpa, 50-godišnja Slovenka ispred Bijele kuće organizirala je svečano otvaranje izložbe mladih američkih umjetnica, a prigodan govor i razgovor s glavnim aktericama događanja označila je upečatljivim modnim izdanjem za koje je i ovoga puta zaslužan njezin osobni stilist, francusko-američki dizajner Herve Pierre

'Danas smo u sklopu 100. obljetnice ratifikacije 19. amandmana odlučili otvoriti izložbu umjetničkih djela za mlade #BuildingtheMovement. Bila sam dirnuta razgovorom s nekim od mladih umjetnica o pokretu 'Žensko pravo glasa' i inspiraciji koja stoji iza njihovih nadarenih umjetničkih djela', napisala je na društvenim mrežama 50-godišnja prva dama Amerike Melania Trump.

Ispred Bijele kuće, u kojoj je održano svečano otvaranje spomenute izložbe, atraktivna Slovenka u društvu mladih umjetnica ponovno je dokazala titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama današnjice.

Upečatljiv modni dojam svojim novim izdanjem Melania je postigla kombinacijom u znaku efektne narančaste boje. Nju je istaknula modelom laskave haljine dužine midi bez rukava, za koju je zaslužan proslavljeni belgijski dizajner Dries Van Noten.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Gripas Yuri/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njegove kreacije u znaku upečatljivih boja i uzoraka već su osvojile naklonost američke prve dame i njezina dugogodišnjeg stilista Hervea Pierrea, a prošle godine tijekom službenog posjeta Japanu plijenila je pažnju u njegovu modelu žuto-bijelog balonera ukrašenog cvjetnim uzorkom.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljinu belgijskoga dizajnera, koja je činila zanimljiv efekt colorblock u znaku bijele i narančaste boje, Melania je poput balonera u Japanu odlučila istaknuti omiljenim salonkama u identičnoj nijansi kreacije, odlučivši se za narančasti model s potpisom svog omiljenog dizajnera obuće Christiana Louboutina.