MUKE AMERIČKOG PREDSJEDNIKA

Melania suprugu Donaldu Trumpu ponovno priuštila neugodnost: On bi je vodio za ruku, a ona to baš i ne bi

18.08.2020 u 17:29

Bionic
Reading

Od trenutka kad je Donald Trump zasjeo u Ovalnom uredu Bijele kuće njegov je brak s Melaniom Trump pod povećalom javnosti pa se pomno analiziraju svaki njihov pogled, izraz lica, dodir i međusobna interakcija

Koliko god se trudili pred očima javnosti ostaviti dojam bračne idile, to im ne polazi uvijek za rukom pa smo u nekoliko navrata svjedočili njihovim netrpeljivim pogledima, dodirima ili pokušajima dodirivanja, pa čak i odgurivanjima.

Nauživali smo se nimalo džentlmenskog odnosa američkog predsjednika prema prvoj dami, a ovoga puta Melania je u neugodnu situaciju po tko zna koji put dovela supruga Donalda.

Nemila situacija dogodila se prilikom povratka bračnog para Trump, s kojim je bio i njihov 14-godišnji sin Barron, iz New Jerseya u Washington.

Nakon što je vrhovni zapovjednik Oružanih snaga SAD-a sišao niz stepenice helikoptera i pozdravio vojno osiguranje, pridružili su mu se Melania i Barron. Na putu prema zrakoplovu Donald je Melaniu uhvatio za ruku, a nakon nekoliko koraka zračna strujanja uzrokovana elisom helikoptera postala su čini se prejaka. Prva dama ispustila je suprugovu ruku kako bi ukrotila pramenove kose koji su joj se razletili po licu.

Slijetanjem predsjedničkog zrakoplova u Washington dogodila se vrlo slična situacija, ovoga puta već na stepenicama zrakoplova kojima je bračni par koračao zajedno.

Donald je Melanijinu ruku uspio zgrabiti na samom vrhu stepenica, no već nakon prvog koraka je ostao praznih ruku. Neugodnost za američkog predsjednika mogla je biti manja da nije uporno pokušavao suprugu ponovno uhvatiti za ruku, što je uspio tek na pisti hodajući prema helikopteru.

Video isječke objavljene na The Hillu korisnici Twittera različito su doživjeli. Za jedne je neupitan loš odnos bračnog para, ali se ne mogu dogovoriti tko je zapravo tu jadan.

Korisnicima s oštrijim okom za detalje nije ni ovoga puta promaklo jako zračno strujanje koje je Melaniji moglo stvoriti probleme s rasporom na košulji-haljini safari stila s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney. Kako se na strmim stepenicama mudro pridržavati za rukohvat, jasno je da joj je lijeva ruka bila potebnija za pridržavanje raspora na haljini nego za glumatanje zaljubljenog para.

Bez obzira koji je razlog Melanijinog odbijanja Donaldove ruke, sigurno je da bi se američki predsjednik poštedio neugodnosti kad bi manje forsirao to držanje za ruke, osobito kad su zračna strujanja jaka kao što je to kod motora zrakoplova i ispod elisa helikoptera.

  • +7
Bračni par Trump sa sinom Barronom Izvor: Profimedia / Autor: Eric BARADAT / AFP / Profimedia