TKO BI DOLI...

Mel Gibson vraća se bivšoj?

19.07.2010 u 20:17

Bionic
Reading

Vjerna Robyn stala je na stranu posrnule zvijezde te mu je savjetovala da se makne iz Hollywooda i preseli na njihov ranč u Australiji gdje će provoditi vrijeme s njim

Robyn Gibson (49), bivša supruga Mela Gibsona (54), svjedočila je u njegovu korist, prenosi američki portal TMZ. Majka njegovo sedmoro djece, koju je prošle godine ostavio zbog pjevačice Oksane Grigorieve (40), ipak je odlučila stati u njegovu obranu te se na sudu zaklela da Gibson u 28 godina braka nikad nije fizički zlostavljao ni nju ni njihovu djecu. To je očito ostavilo vrlo pozitivan dojam na suca Scotta Gordona, specijaliziranog za slučajeve obiteljskog nasilja, te je dozvolio glumcu i redatelju da nastavi viđati svoju kćerkicu Luciju koju je dobio u vezi s Oksanom. Pjevačica navodno od njega traži više od 10 milijuna dolara, kao garanciju da više neće širiti njihove privatne telefonske razgovore.

Podsjetimo, Oksana je optužila Gibsona da joj je prijetio pištoljem kad je nakon njihove svađe htjela pobjeći iz te kuće, pa je glumac dobio sudski nalog da u roku od 24 sata mora predati sve vatreno oružje koje posjeduje.Također je priložila i fotografiju s otkrhnutim zubom koja svjedoči o fizičkom zlostavljanju. I dok Mel tvrdi da je njegova bivša ljubavnica neuračunljiva te da je fotografija lažirana, njegova bivša supruga pruža mu predanu podršku. Čak mu je savjetovala da se na neko vrijeme makne iz Hollywooda i preseli na njihov ranč u Australiji gdje će provoditi vrijeme s njim dok se ne oporavi.