ZELENA JOJ PRISTAJE

Meghan Markle briljirala u cvjetnoj haljini, ali i već viđenom sakou od 12 tisuća kuna

21.04.2018 u 20:01

Bionic
Reading

Čini se kako je buduća supruga princa Harryja odlučila naučiti ponešto i od svoje buduće šogorice Kate Middleton, barem kada je o modi riječ. Ono po čemu je vojvotkinja od Cambridgea odavno poznata, recikliranju odjevnih komada, sada se time povela i Meghan Markle, odjenuvši ponovno crni sako s potpisom Alexandera McQueena

Iako im se datum vjenčanja opako približava, raspored princa Harryja i Meghan Markle, kada je riječ o protokolarnim događanjima, prepun je. Ovog su vikenda budući supružnici bili na druženju u čast igara Invictus, koje će se uskoro održavati u Sydneyju.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovo događanje Meghan je odabrala zelenu, cvjetnu haljinu, s potpisom Self Portraita, s laganim v izrezom, a čiji je donji dio plisiran te se spušta do ispod koljena. Uz to je odjenula je crne salonke na visoku potpeticu, ali i već viđen odjevni komad. Riječ je o crnom sakou s potpisom Alexandera McQueena, čija je cijena oko 12 tisuća kuna, a kojim je Meghan zapravo nastavila ono što je njezina buduća šogorica odavno započela - recikliranjem provjereno dobrih odjevnih komada.

Naime, tom sakou Meghan je već bila na dodjeli nagrada Endeavor u veljači, netom nakon službenih kraljevskih zaruka. Inače, njezina buduća šogorica, Kate Middleton, rado i nekoliko puta odijeva omiljene komade. Tako je nekoliko trudničkih haljina nosila tijekom sve tri trudnoće.