U ZAGREBU

'Medvjedi' gostuju na 'Čiribu čiriba i vesela zanimanja'

05.12.2013 u 15:15

Bionic
Reading

'Čiribu čiriba i vesela zanimanja' u subotu, 14. prosinca u 11 sati u zagrebačkom Kulturno-informativnom centru, Preradovićeva 5/1, dovodi hokejaše Medveščaka

Nakon zajedničkog druženja i plesanja s višestrukim svjetskim prvacima, plesnom skupinom Atomic Dance Factory, 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja', kao dio svog programa, dovodi hokejaše Medveščaka.
 
'Zig-zag, Med-veš-čak!' navijački je slogan koji sve češće možemo čuti na ulicama Zagreba, zagrebačkim kafićima i radiopostajama. Donedavno ne tako popularan sport u Hrvatskoj, danas puni ledenu dvoranu Doma sportova i Arenu Zagreb, stvarajući euforiju među svim generacijama.

Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna 2013. i trajat će do 4. ožujka 2014. 'Medvjedi' će igrati ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da svojim sudjelovanjem u dječjem programu 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem', predstave svoje zanimanje i njihov 'život na ledu'.

Menart Kids
Luka Vidović i Klub hokeja na ledu Medveščak, u ovo blagdansko vrijeme odlučili su udružiti svoje snage i razveseliti mališane ne samo u Zagrebu. Naime, od svake kupljene ulaznice donirat će po pet kuna za UNICEF–ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove, nedavno, pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12 tisuća ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz 'Lukine čarobne kutije' koju ćete, ovom prilikom, moći kupiti po sniženoj blagdanskoj cijeni te i na taj način sudjelovati u navedenoj humanitarnoj akciji.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, organizatori poručuju da ulaznice rezervirate na vrijeme. Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 do 11 sati u prostorijama KIC-a. Detaljnije saznajte i OVDJE