MARLJIVO RADI

Matija Vuica pohvalila se novim inozemnim uspjehom: Njezinu kreaciju nosila je bivša djevojka Brada Pitta

15.04.2022 u 11:10

Bionic
Reading

U regiji i zemlji Matija Vuica vrlo je moćno kada je u pitanju dizajn haljina. Brojne domaće poznate dame biraju njezine kreacije za sve najvažnije događaje, a prije nekoliko godina Vuica se bacila na osvajanje inozemnog tržišta. Uspjeha joj ni tamo ne manjka

Već dobro znamo da je Matija Vuica kreirala haljine za nekolicinu svjetskih zvijezda te da je upravo ona bila odabir primjerice Rummer Willis u oskarovskoj noći prije dvije godine. No nije kći Brucea Willisa i Demi Moore jedina koju su krojevi naše dizajnerice očarali.

Posljednja u nizu koja je odabrala zavodljivu haljinu za crveni tepih je njemačka manekenka i model Nicole Poturalski, za koju se svojedobno tvrdilo da je nova djevojka Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie.

  • +9
Nicole Poturalski Izvor: Profimedia / Autor: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Na prestižnom #event -u @wmf_deutschland bili smo prisutni s 4 haljine, jednu od njih na crvenom tepihu nosila je Nicole Poturalski, kažu ex Brad Pitt's...pa tako i privukla najviše pažnje...neka’, napisala je Matija ispod nove objave na svom Instagram profilu, a na kojoj vidimo zgodnu Nicole u ljubičastoj kreaciji.

Kako je i sama dizajnerica otkrila, na ovom glamuroznom događanju, najviše je pažnje ukrala seksi Nicole, a haljinom je uspjela naglasiti sve svoje atribute.

Vujica je inače cijenjeno ime na domaćoj modnoj sceni, a ističe se vrlo raskošnim kreacijama u kojima ne prevladavaju šljokice, čipka, volani i uzorci. Upravo takvim detaljima ne mogu odoljeti brojne domaće poznate dame koje Matija godinama odijeva za važna događanja.