vječno pozitivna

Matija Vujica: 'Radim, kao da je baš sve u redu i ne dam se zbuniti. Veselje u duši - snaga u srcu'

12.11.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Jednu od naših najpopularnijih modnih dizajnerica i glazbenica život nije mazio no upravo je zbog toga razvila još pozitivniji stav prema životu i nikad, kaže, nije jadikovala. Malo svog pozitivnog stava podijelila je i s onima koji je prate na društvenim mrežama

Svjetska i domaća modna scena se zbog pandemije koronavirusa nalazi pred velikim izazovima i neizvjesnošću. Ne radi se pod starim uvjetima i ne mogu se očekivati jednaki rezultate, potrebno je promisliti o poslovanju i pokušati prilagoditi svoju modnu priču trenutnoj situaciji. Način suočavanja naše dizajnerice s raznim teškim situacijama, kao što je slučaj s koronakrizom može poslužiti kao prava motivacija.

'Ma da, znam da sada nikome ništa ne treba, ali korona će proći, zabave, mature i vjenčanja će doći i zato valja biti spreman. Uh kad odjednom sve grune, bit će to fešta od slavlja. Do tada, korak po korak, dan po dan ja radim, kao da je baš sve u redu i ne dam se zbuniti, veselje u duši-snaga u srcu', poručila je dizajnerica na društvenim mrežama.

Nekoliko dana ranije dizajnerica je otkrila kako je kod nje unatoč pandemiji vrlo živahno. Odrađuje razna medijska gostovanja i razmišlja o novim kolekcijama. 'Možda ne možemo planirati ništa na daleko, ali možemo živjeti za danas, a sutra će opet biti danas. I tako dan po dan. Nabacim osmjeh i pičim. Probajte, ljekovito je', poručila je u svojoj objavi.