BUDITE SUZDRŽANI

Mars je u Škorpionu: Oprez, zabranjeno voće bit će vam još privlačnije

16.12.2017 u 08:28

Bionic
Reading

Izgledno je da će razdoblje od 9. prosinca do 26. siječnja, u kojem Mars boravi u Škorpionu, biti obilježeno porastom netolerancije i pogoršanjem nasilja na brojnim kriznim žarištima. Ekstremisti će posvuda preuzimati inicijativu i provoditi svoju volju, a pitomiji dijelovi društva neće imati sredstava ni organizacijskih sposobnosti da se tome odupru

Ulazak Saturna u Jarca 19. prosinca, samo dva dana prije zimskog solsticija, još je jedan astrološki znak da stojimo na vratima sudbonosnog razdoblja za civilizaciju. Dok je Mars u Škorpionu vrlo agresivan i osvetoljubiv, Saturn u Jarcu žedan je moći i nemilosrdan u borbi za prevlast.

Prognozu pogoršava činjenica da će se ovi astrološki fenomeni djelomično odvijati tijekom solarne vladavine Jarca od 21. prosinca do 20. siječnja. Jarčeve će energije uliti političkim i vojnim vođama kritičnu dozu tvrdoglavosti i nepopustljivosti, navodeći ih da ustraju na pogrešnom putu.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svakodnevnom životu, pod Marsovim će utjecajem ljudi biti intenzivno emocionalni. Svi će strastveno braniti svoju točku gledišta i olako odlaziti u krajnosti. Bit će više burnih ispada i dramatičnih scena s bilo kojim povodom.

Mars će vam pomoći da snažno usmjerite svoje energije na odabrani cilj. Bit ćete odlučni, ustrajni i tvrdoglavi. Poželite li nešto ostvariti, koliko god zahtjevno bilo, pronaći ćete rezerve snage i uspješno se nositi s izazovom.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S Marsom u Škorpionu spolna je žudnja vrlo jaka i prožima sve situacije. Što je god zabranjeno bit će vam osobito privlačno. Oni među vama koji teško kontroliraju porive (ne samo spolne!) sad će biti potpuno neobuzdani. Ako ste pak inače suzdržani, nenadano ćete dizati glas i miješati se u konfliktne situacije. Nećete se moći prepoznati.