BURNA NOĆ BEZ NEMEŠA

Marijana Kovačević završila na policiji, noć provela u pritvoru

22.07.2014 u 21:17

Bionic
Reading

Pobjednica prvog regionalnog showa 'Big Brother', Marijana Kovačević, noć sa subote na nedjelju provela je u zagrebačkoj policiji

Marijana Kovačević noć sa subote na nedjelju provela je u zagrebačkoj policiji, pišu 24 sata. 30-godišnja pobjednica regionalnog 'Big Brothera' navodno je stvarala probleme kada s prijateljicama nije mogla ući u jedan zagrebački noćni klub jer ih nisu pustili zaštitari koji su zatim i pozvali policiju.

Marijana je zakomplicirala situaciju jer policiji nije htjela dati osobnu iskaznicu pa su sve tri priveli u postaju, a Marijana je, pišu 24 sata, imala 2,10 promila alkohola dok su njezine prijateljice imale po 1,60 i 2,40 promila alkohola u krvi te su dobile prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira. Marijana je uz to kažnjena za vrijeđanje policajca te nedavanje osobne iskaznice.


Noć su provele u pritvoru jer su se prije izlaska pred prekršajnog suca morale otrijezniti. Priznale su sve za što ih se teretilo te su dobile godinu dana uvjetne kazne.

Ovo nije prvi put da je Marijana u središtu pozornosti zbog noćnih izlazaka. Nedavno su ona i njezin partner Nemeš punili medijske stupce zbog razuzdane zabave koju je pobjednica 'Big Brothera' priredila pred kamerama.