U LJETNOM ĐIRU

Marijana Batinić pokazala trudnički trbuščić u maloj crnoj haljini od 665 kuna

06.08.2020 u 22:49

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić uživa u nikad dužem ljetu. Voditeljica uskoro iščekuje drugo dijete, a u trudnoći uživa daleko od gradske vreve, na otoku Šolti od kud sa svojim obožavateljima redovito dijeli privatne trenutke. Njezini se dani sada uglavnom svode na brigu o kćerkici Eni i uživanju na plaži, a nedavno je s fanovima na Instagramu podijelila genijalan stajling za ljetni đir uz more

Uvijek nasmijano RTL-ovo lice, voditeljica Marijana Batinić za dva mjeseca će postati mama po drugi put, a vrijeme do ponovnog grijanja bočica i mijenjanja pelena maksimalno iskorištava u druženju s obitelji i prijateljima u rodnoj Dalmaciji.

Sa suprugom Matejem Pašalićem i kćerkicom Enom voditeljica trenutno odmara na Šolti, a njezini stajlinzi uglavnom se sastoje od lepršavih haljina koje je lako navući preko trbuha i udobnih sandala. U jednom takvom izdanju nedavno se uputila u ljetni đir, a s obožavateljima na Instagramu podijelila je i detalje stajlinga.

Genijalna košulja-haljina sportska je verzija male crne haljine koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, a riječ je o modelu od rupičastog pamuka s potpisom high street brenda Arket, inače sestrinskog brenda švedskog diva H&M.

Haljinu koja se prodaje po cijeni od 665 kuna Marijana je uskladila s trendi crnim sandalama na vezanje oko gležnja i praktičnom ljetnom torbom za plažu od lana s potpisom domaćeg brenda Piccola, čije torbe u svojem ormaru imaju brojne poznate Hrvatice, uključujući Ivu Radić i influencericu Jelenu Marinović.