Šik trudnica

Upečatljivi ljetni stil: Marijana Batinić u genijalnoj haljini s puf rukavima

02.08.2020 u 13:45

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica već gotovo mjesec dana u društvu obitelji trudničke dane krati boraveći u vikendici na Šolti. Vrijeme provodi u ležernim ljetnim kombinacijama, a pokazala je i kako se uredila za izlazak

Marijanu Batinić maze i paze njezini najdraži, suprug, marketinški stručnjak Matej Pašalić i kćerkica Ena, a ovog ljeta na Šolti su im se pridružili i gosti Nataša Janjić Medančić, Ivana Roščić, a nekoliko dana nakon povratka iz Amerike i najbolja prijateljica Petra Nižetić Mastelić sa suprugom Franom.

Pratiteljima redovito pokazuje svoju idilu, ali i uvijek zanimljive modne kombinacije. Budući da već ima iskustvo prve trudnoće, dobro zna što joj pristaje i kako se odjenuti. U posljednjoj objavi pokazala je kako se uredila za izlazak i mnoge oduševila crnom H&M haljinom s bijelim točkama i prozirnim puf rukavima. Uz predimenzionirane puf rukave i povišeni ovratnik, haljina ima volan na dnu, a Marijana ju je iskombinirala s torbicom brenda Coccinelle.

Puf rukavi jedan su od najšarmantnijih modnih detalja već nekoliko sezona koji na haljinama, topovima i bluzama izgledaju vrlo ženstveno i romantično, a kreaciju sličnu Marijaninoj samo u maslinasto zelenoj varijanti ranije je 'isfurala' dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.