u iščekivanju prinove

Marijana Batinić: 'Odbrojavamo sitno. Samo što ne grizem'

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

RTL-ova voditeljica uskoro će po drugi put postati mama. Trenutno je u Dalmaciji, a posljednje mjesece druge trudnoće koristi odmarajući se i uživajući s obitelji i prijateljicama

Odbrojavanje do dolaska druge djevojčice Marijana Batinić obilježila je duhovitom objavom i fotografijom na kojoj je na plaži zagrljena sa suprugom Matejem Pašalićem. 'Kaže li se za dva mjeseca do poroda 'odbrojavamo sitno'? Ako da - odbrojavamo sitno... I dinamitno! Samo što ne grizem', našalila se voditeljica.

Slavko Sobin im je poručio da ga čekaju i ne pobjegnu prije nego što on dođe, a kad ih je Goran Bogdan pitao 'gdje su', Marijana mu je odgovorila da su na Šolti: 'Dođi, sad dolazi rodica i cila četa, navrati i ti'. Nekoliko dana ranije zgodna RTL-ovka pozirala je u elegantnoj crnoj haljini, stavila ruku na trbuh i pokazala koliko joj se trudnički trbuh povećao.

Podsjećamo druga kćerkica, treba doći na svijet u rujnu. Malenoj će, kako je ranije otkrila voditeljica, ime dati starija seka Ena koja već priprema igračke koje će joj pokloniti i izrađuje crteže za sreću.Za razliku od prvog puta, Marijana će ovog puta roditi prirodnim putem, a nada se da će na porodu sudjelovati i suprug.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!