ARNIE JE PROŠLOST

Maria Shriver nakon razvoda uživa u Cape Codu

17.08.2011 u 19:14

Bionic
Reading

Maria Shriver tugu zbog rastanka sa suprugom Arnoldom Schwarzeneggerom poslije 25 godina braka odlučila je ublažiti ljetovanjem na Cape Codu gdje je provodila ljeta u djetinjstvu

Kada se čovjek osjeća loše, povratak na mjesto gdje ste proveli djetinjstvo najčešće pomaže. Za tim savjetom povela se i Maria Shriver i tugu zbog rastanka sa suprugom Arnoldom Schwarzeneggerom poslije 25 godina braka odlučila ublažiti ljetovanjem na Cape Codu gdje je ljeta provodila kao mala djevojčica. U tom mjestu njezina obitelj od 1920. posjeduje imanje, a tamo je odrastao i njezin ujak, legendarni američki predsjednik John F. Kennedy

Njezin izgled dokaz je da vrijeme liječi rane. Nasmijana, u crnom kaftanu izgleda odlično i po cjelokupnom ozračju koje oko nje vlada čini se kao da je potisnula brige koje joj je zadao Arnie i odlučila krenuti dalje. Na ljetovanju je sa sinom Patrickom (17) i kćeri Katherine (21), dvoje od svoje četvero djece, a s njima je i Marijin stariji brat Anthony Shriver (46).

Kupaju se, jedre obiteljskom jedrilicom i neprekidno se šale, a posebno su se razveselili kada su se Maria i njezin brat Anthony dječački počeli gurati i završili u moru. Poslije igre Maria je izašla iz mora, osušila se i nastavila zaneseno šetati plažom kao da joj ovo nije bila jedna od težih godina života.

Da se rastaju, Maria i Arnold objavili su u ožujku i time šokirali javnost. No uslijedilo je i iznenadno Arniejevo priznanje višegodišnje kontinuirane nevjere i očinstva 14-godišnjem Josephu, sinu njihove kućne pomoćnice Mildred P. Baene.