POLOVICA IMOVINE

Maria Shriver bi razvodom mogla dobiti dvjesto milijuna dolara

23.05.2011 u 13:16

Bionic
Reading

Supruzi Arnolda Schwarzeneggera, ako se odluči za rastavu, pripalo bi oko 200 milijuna dolara jer se bogatstvo slavnog para procjenjuje na 400 milijuna dolara

Maria Shriver još se nije izjasnila u javnosti hoće li se razvesti od Arnolda Schwarzeneggera, no američki mediji tvrde da je razvod u njezinu slučaju sigurna stvar. Prevarena supruga bivšeg

američkog guvernera i glumca angažirala je jednu od najboljih odvjetnica za razvode, Lauru Wasser, koja bi joj mogla omogućiti da iz braka izađe sa 200 milijuna dolara.

Naime, imovina slavnog para procjenjuje se na 400 milijuna dolara, koliko su Arnold i Maria zaradili dok su bili u 25-godišnjem braku. Nema sumnje da će njihovo bogatstvo biti podijeljeno napola, a možda Mariji pripadne i više.

Bivša novinarka zasad šuti o skandalu koji joj je priuštio njen suprug, no izvori bliski paru tvrde da je ona itekako znala za njegove afere, ali ih je kao tipična žena iz obitelji Kennedy uporno ignorirala. Izvanbračno dijete bila je kap koja je prelila čašu.