VELIKI TREND

Manikura s kojom je nemoguće pogriješiti: Ove sezone nosi se ružičasta boja na noktima

21.03.2023 u 12:56

Bionic
Reading

Estetici barbiecore ne prestaje rasti popularnost, a nakon što je zavladala svijetom mode i dizajnom interijera, bilo je za očekivati da će se njezina popularnost preliti i na beauty svijet

Barbiecore estetika ne pokazuje znakove stajanja, pritom se oblikujući lao jedan od najvećih trendova godine - toliko velik da uskoro možemo očekivati spin-offove. Barbie nokti odnosno manikura inspirirana najpoznatijom luktom na svijetu najbolji je primjer toga.

Trend ružičasto obojenih noktiju preplavio je društvene mreže, spreman za trenutak kada barbiecore estetika ovog ljeta dosegne vrhunac – u skladu s lansiranjem akcijskog filma ‘Barbie’ u srpnju i Margot Robbie u glavmoj ulozi.

Do sada smo vidjeli dvobojne ružičaste Barbie nokte, Barbie nokte efekta ombre, Barbie nokte u maniri tehnike color block, Barbie ružičastu francusku manikuru, svjetlucave Barbie nokte, žele Barbie nokte, pa čak i zebrastu Barbie ružičastu manikuru. Tu je i sofisticirana Barbie manikura koja na noktima djeluje poput sjajila za usne, slatki Barbie nokti u obliku cvijeća i precizni, ravni ružičasti nokti...u moru ružičastih opcija svaka dama nesumnjivo će pronaći idealnu za sebe.

Od svih navedenih, posebnim trendom pokazala se varijanta ružičastih noktiju s efektom ‘glazirane krafne’. Zola Ganzorigt, nail artistica američke it djevojke Hailey Bieber stvorila je novu verziju za hrabriji, ljupkiji, izrazitiji prikaz trenda koji se lijepo poigrava sa estetikom barbiebcore.

Ukoliko ovog proljeća i sami poželite prigrliti ovaj rastući trend i s noktima uroniti u ružičasti Barbie svijet, ovo su jedni od najboljih primjera manikura s Instagrama.