ODUŠEVILA GA

Manekenka slučajnom prolazniku pokazala grudi

09.06.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Časopis Oyster posvetio je broj superženama i u pomoć pozvao prekrasnu Shalom Harlow koja je pokazala da joj ne trebaju ni šminka ni frizura da dobro izgleda. Pokazala je i grudi slučajnom prolazniku

Kakav bi to bio povratak originalne manekenske postave iz devedesetih bez kanadske ljepotice Shalom Harlow. Nakon što je nosila jesensku reviju za Alexandera Wanga, stalno 'iskače' iz časopisa i reklamnih kampanja. Nedavno se pojavila i u cameo ulozi za Cartierov nakit.


Ovog puta Shalom se odmaknula od glamuroznih modnih priča i snimila naslovnicu za ljetno izdanje časopisa Oyster (broj je posvećen superženama) u prilično opuštenom izdanju, bez imalo šminke i nonšalantno svezane kose u punđu. No u ležernom i otkačenom izdanju snimila je i editorijal pod vodstvom Cass Bird, čije fotografije jedino i mogu ispasti tako opuštene i zaigrane.

No na snimanju Shalom se spontano pridružio i punker, koji se igrom slučaja našao blizu hotela Bowery u New Yorku, gdje je ručao. Kako je došao, tako je i trajno ostao sa Shalom na fotografiji za editorijal. Dotičnom gospodinu, koji je u New York došao na godišnji iz Velike Britanije, zaista se osmijehnula sreća. Ali Shalom, kao iskusnom supermodelu, nije zasmetao, nego je samo spontano digla majicu i pokazala mu grudi. Imat će što prepričavati kad se vrati u svoju domovinu.