ZGODNA GLUMICA

Malo je dijeli od poroda, ali Emma Roberts ne odriče se chic izdanja

01.12.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Nećakinja slavne glumice Julije Roberts, 29-godišnja Emma Roberts u drugom je stanju. Sa svojim partnerom Garrettom Hedlundom očekuje prvo dijete, a lijepa trudnica svakodnevno privlači pažnju na ulicama Los Angelesa

Kad god smo je imali priliku vidjeti u javnosti posljednjih mjeseci, Emma Roberts naprosto je blistala i oduševljavala svojim trudničkim outfitima. Glumica, publici poznatija kao nećakinja Julije Roberts, uskoro bi trebala na svijet donijeti bebicu.

Čak i pred sam porod do kojeg je dijeli svega još nekoliko dana, Emma se ne odriče chic izdanja u kojima bi mnoge posramila.

  • +2
Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je prošetala u crnoj haljini koja se širi u zvonolik kroj, a u kojoj se osjeća itekako udobno. Uz nju je kombinirala udobne natikače od crne kože, a ugodna i topla jesen u Kaliforniji jako joj paše.

Emma je nedavno otkrila da prije nekoliko godina odlučila zamrznuti svoja jajašca. Dogodilo se to nakon što joj je dijagnosticirana endometrioza. Riječ je o zadebljanju unutarnjeg sloja tkiva maternice.

‘Osjećala sam da sam napravila nešto krivo i pod velikim pritiskom sam napravila zamrzavanje svojih jajnih stanica’, rekla je Roberts pa dodala da misli kako su problem počeli još dok je bila tinejdžerka, ali tada se nije time opterećivala. ‘Kad sam saznala za probleme sa svojom plodnosti, bila sam nekako zapanjena', rekla je.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia