ZA CHIC STAJLINGE

Male promjene u trendovima: Koje su haljine in, a koje out ove jeseni

24.09.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je kalendarska jesen već stigla, to ne znači i da se moramo odreći najpopularnijeg komada kojeg nosimo tijekom cijele godine, ženstvenih haljina

Je li nova sezona ujedno znači i odlaganje omiljenih haljina na dno ormara? Ne nužno jer čak i tijekom jeseni, ovaj klasični odjevni predmet ostaje i dalje must have za cool outfite.

Ova jesen bit će posebno bogata u pogledu odjevnih trendova: bilo da je riječ o trendi haljinama kardigan stila, ležernoj polo haljini ili modelima u trendovskoj duljini midaxi - izbor je ove sezone iznimno raznolik i prkosi nepredvidovom vremenu.

STREET STYLE

Ponestaje vam inspiracije za stajlinge? Ove zaljubljenice u modu oduševljavaju kreativnim rješenjima

Pogledaj galeriju

Ako ste se pitali kakve će se haljine nositi ove jeseni, otkrivamo koji će modeli biti najtraženiji, a na koje ne trebate više računati.

In: Haljine kardigani; a out: haljine s 'dolčevita' ovratnikom

Ove jeseni nitko ne može zanemariti trendi haljinu kardigan. Dakle, omiljena topla vesta sada se nosi kao haljina - i izgleda nevjerojatno elegantno. Bilo danju ili navečer, haljine ovog stila mogu se kombinirati od ležernih do elegantnih. Ključni dodaci su tenisice i kožne jakne za casual varijante, a sa štiklama na remen i sakoom savršeno ste odjeveni za večeru ili bar. Pletene haljine s debelim ovratnikom 'umirovite' na neko vrijeme, barem zasad.

In su: Midaxi haljine, a out: haljine maksi duljine

Maxi haljine komad su bez kojih ne možemo zamisliti ljeto, no na jesen će ih zamijeniti laskava midaxi duljina koja otkriva gležanj i djeluje vrlo chic. Osim toga, puno je praktičnija po promjenjivom jesenskom vremenu i mokrim cestama, a omogućuje i da naše omiljene jesenske cipele dođu na svoje. A maksi haljine slobodno pospremite za iduću godinu.

  • +2
Midaksi haljine i suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

In su: haljine koje ističu siluetu, a out haljine s volanima

Haljine od pletiva koje grle figure ponovno su u fokusu ove sezone i pratit će nas kroz jesen. Bilo s combat čizmama i prošivenom jaknom za opušten izgled, ili sa sakoima i mokasinama za ured, ili u kombinaciji s štiklama i elegantnim kaputom za večer, ovakve haljine koje prate liniju tijela su hit. Romantične, razigrane haljine s volanima, s druge strane, ove jeseni pak imaju predah.

  • +13
Haljine za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

In su: polo haljine, a out su T-shirt haljine

T-shirt haljine ove jeseni odlaze u mirovinu, a umjesto njih pozdravljamo casual polo haljine s karakterističnim ovratnicima. Ovi modeli haljina utjelovljuju preppy chic i sportsku vibru te su idealni za opušten izgled. Za navečer je možete kombinirati s statement nakitom, elegantnim štiklama i efektnom torbom.