top izbor

Mala crna haljina je vječna, a model kakav u ormaru ima kraljica Letizia dokaz je da je nosiva godinama

28.03.2023 u 08:57

  • +9

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: R: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Za još jednu u nizu brojnih kraljevskih obveza kraljica Letizia servirala je stajling koji je spoj elegancije i sofististiciranosti. U španjolskom Cadizu kraljica je pokazala jednu od najboljih verzija vječne male crne haljine

Španjolski kraljevski par, kralj Felipe VI i kraljica Letizia zaputili su se na jug Španjolske u tijekom obavljanja brojnih dužnosti kraljica Letizia, poznata po zavidnom stilu, pokazala je sjajne stajlinge.

Prvo je zablistala u haljini lila nijanse, a nakon toga posegnula za sjajnom večernjom kombinacijom, crnom haljinom koja baš uvijek dobro izgleda, a pri tome je zapečatila dojmljivim detaljima.

Baš kao i za brojna javna pojavljivanja španjolska kraljica, koju s razlogom nazivaju kraljicom stila, odabrala je dizajn s potpisom španjolskog brenda. Haljina midi duljine s gornjim, mrežastim dijelom te efektnim resicama koje zavodljivo padaju sve do struka nosi kreacija je poznatog brenda Hugo Boss, često zastupljenog u kraljičinom ormaru.

Ovu kreacija koja nosi naziv Dandora kraljica je već nosila 2019. godine, a sada je stajling upotpunila Aquazzurinim 'Forever 105' crnim salonkama od brušene kože, malenom Magrit clutch torbicom te dugačkim naušnicama bredna Tous koje su se savršeno uklopile u stajling.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia