PROLJETNI POGODAK

Nježno izdanje kraljice Letizije: Laskavu haljinu naglasila jednako efektnom torbom

27.03.2023 u 14:30

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Na samom početku proljetne sezone jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora ne prestaje nizati besprijekorna izdanja

Sa suprugom, španjolskom kraljem Felipeom VI, Letizia je ovoga ponedjeljka sudjelovala na svečanom otvaranju 9. međunarodnog kongresa španjolskog jezika u Cádizu.

Ispred gradskog kazališta Falla kraljevski par dočekalo je mnoštvo lokalaca, a španjolskoj kraljici na putu do kongresa uručen je buket šarenog cvijeća, koji je činio zanimljivi kontrast dominantnoj boji lila istaknutoj stajlingom.

Iako svoju modnu skromnost na kraljevskim angažmanima redovito iskazuje noseći već viđene komade iz ormara, izdanjem u Cádizu pohvalila se novim modnim ulovima - haljinom laskavog dizajna i torbicom na rame u identičnoj nijansi.

Spomenuta haljina dužine midi svoj laskav dojam prvenstveno može zahvaliti detalju nabrane tkanine na području struka spojene u čvor, dok je romantičan dojam postignut detaljem puf rukava. Novi adut iz ormara španjolske kraljice Letizije stiže s potpisom španjolskog brenda Cho Atelier, a njemu je pridružila torbicu s identičnim detaljem čvora na ručkama.

Ovaj model torbice u gotovo identičnoj nijansi haljine stiže s potpisom Olivia Mareque i, poput odabrane haljine, postao je zvijezdom Letizijina novog formalnog izdanja.

Uz nove modne ulove stajling je zaokružila već viđenim modelim slingback cipela u nijansi nude i s potpisom svog omiljenog brenda, Carolina Herrera.