NOVI IMIDŽ

Mala, ali znakovita promjena: Kolinda Grabar Kitarović ima novu frizuru

05.02.2019 u 13:18

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović primila je u utorak u svom uredu grčkog predsjednika Prokopiosa Pavlopoulosa, a mnogima je odmah zapeo za oko njezin drugačiji look

U Uredu predsjednice RH od ranog jutra teku pripreme za svečani doček grčkog predsjednika Prokopiosa Pavlopoulosa. Predsjednica je svog grčkog kolegu na Pantovčaku dočekala sa širokim osmijehom, ali i vidno drugačijom frizurom.

Čini se kako je Grabar Kitarović za ovaj važan susret nastojala dati sve od sebe i zablistati u najboljem svjetlu, a u tome je svakako uspjela. Dok su se Grabar Kitarović i Pavlopoulos rukovali i pozirali za fotografe, predsjedničina nova frizura privlačila je poglede poput magneta.

  • +11
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Nije predsjednica napravila nikakvu drastičnu promjenu, no ona je ipak vidljiva. Grabar Kitarović zablistala je s voluminoznom fen-frizurom, lagano uvijenih vrhova prema van, koja neodoljivo podsjeća na holivudski glamur 50-ih godina.

Predsjednicu smo navikli viđati uglavnom s visokim i zalizanim punđama, a kada bi se odlučila za spuštenu frizuru, prednji dio kose najčešće bi nosila začešljan iza uha ili podignut i zakačen sa strane, tako da joj u potpunosti otvori lice, no moramo priznati da je dosad nismo vidjeli s boljom frizurom.

Za susret s grčkim predsjednikom Grabar Kitarović je odabrala jednostavnu poslovnu odjevnu kombinaciju - crne hlače šireg kroja i crnu majicu, koje je zaokružila kratkim bijelim sakoom i profinjenom bisernom ogrlicom.