FASHION GURU

Rumunjska političarka modno prešišala Grabar Kitarović: Ruže na suknji toliko bodu u oči da imam osjećaj da su 3D

  • 03.12.2018 u 15:06

  • Bionic
    Reading

    Susret predsjednice rumunjske vlade Vasilice Viorice Dancile i Kolinde Grabar Kitarović s modne strane popratio je naš Fashion Guru te za stil rumunjske političarke ima samo riječi hvale

    Redaju se ovih dana kroz našu skromnu zemlju europski dužnosnici, pa je i predsjednica rumunjske vlade posjetila našu Kolindu.

    Osim što je naša predsjednica smanjila svoje modne eskapade, i dalje je to, hajdemo tako reći, granično za jednu političarku.

    Najbolje vidimo po predsjednici rumunjske vlade kako se političarka treba odijevati. Rumunjska nas je odavno prešišala u mnogim segmentima, pa onda nije ni čudno da je bolja i po odijevanju političara.

    • +5
    Kolinda Grabar Kitarović s predsjednicom rumunjske vlade Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

    Na rumunjskoj političarki klasičan je šanelovski kostim, elegantan i sofisticiran te bez napadnih boja, i ovo je zapravo najbolje što jedna političarka može nositi.

    Naša predsjednica u posljednje vrijeme, koliko god da je smirila svoj modni izričaj, tu i tamo modno zabrlja, a ove ruže toliko bodu u oči da imam osjećaj da su 3D. Sva sreća da se ovoga puta nije odlučila za svoju omiljenu punđu...

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.