FASHiON GURU: NAJBOLJA DIJETA

I dalje se ne može reći da se Kolinda Grabar Kitarović dobro oblačila, ali u svakom slučaju ide na - bolje

  • 16.01.2019 u 16:00

  • Bionic
    Reading

    Iako se prošle godine u ovo vrijeme predsjednica Kolinda Grabar Kitarović našla na godišnjoj listi najgore odjevenih našeg Fashion Gurua, ove godine pokazala je osim zavidne figure i modni napredak

    Ne želim ovdje govoriti o njezinim modnim uspjesima, jer bi to bilo stvarno previše, ali nije samo odjećom punila novine, već i svojim dijetama koje, moram priznati, imaju vajde više od modnih kombinacija.

    Kao prava influencerica promovirala je famoznu liposukcijsku dijetu, a da to plastično objasnim, ona izgleda otprilike ovako: za doručak sve, za ručak salata, a za večeru piletina. Stvarno trebaš platiti nekome i slušati savjete da bi složio tako kompliciran meni. No znamo da je naša predsjednica pedantna i pazi na sve, tako da joj i obroke moraju složiti da bi imala ovako zavidnu figuru.

    No da ne bude zabune, nije samo dijetom predsjednica Grabar Kitarović punila medije, bilo je tu i studiranja, čudnovatih izjava, mokrih majica, pa do ljubljenja svih sportaša do kojih je stigla.

    No vratimo se njezinim modnim kombinacijama. Moram priznati da je u prošloj godini ipak odlučila izgledati kao političarka, pa imamo puno manje modnih eskapada koje nam je priredila nego u prvim godinama mandata.

    • +6
    Fashion Guru: Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

    I dalje se ne može reći da se baš dobro oblačila, ali u svakom slučaju ide na bolje.

    Nećemo je uspoređivati s nekim poznatim damama koje prate modu i kreću se u svijetu politike, a to je u prvom redu Amal Clooney, koja se, osim što se bavi humanitarnim i odvjetničkim poslom, zna dobro odjenuti, ili pak Melanijom Trump, koja bolje da ne progovori, ali zato svi rado gledamo ono što je odjenula. To bi ipak bilo previše, jer dotične dame imaju zavidne budžete kojima raspolažu. Uostalom, u našoj napaćenoj državi između mode, dijete i boljitka mislim da svi biramo boljitak.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.