ODLIKOVALA TENISAČE

Kolinda Grabar Kitarović vatreno crvenom haljinom naglasila zavidno vitak struk

26.11.2018 u 20:57

Bionic
Reading

Za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda Hrvatske te osvajanje Davis Cupa predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera Davis Cup reprezentacije

Nakon velikog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu igrači i članovi stručnog stožera Davis Cup reprezentacije zaputili su se prema Pantovčaku, gdje im je posebna odlikovanja uručila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Kao na odlikovanju hrvatske nogometne reprezentacije nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i ovaj put odlučila se za formalno izdanje u znaku upečatljive crvene boje.

Svoju vitku liniju, koja je rezultat liposukcijske dijete započete prije ljeta, predsjednica je naglasila uskom crvenom haljinom do koljena, koju krase zlatni detalji gumba na ramenu i rukavima te kopče na remenu koji je naglasio njezin zavidno vitak struk.

  • +7
Kolinda Grabar Kitarović odlikovala osvajače Davis Cupa Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Formalno izdanje za odlikovanje hrvatske Davis Cup reprezentacije predsjednica je upotpunila cipelama u špic nijanse nude i zlatnim naušnicama uz pažljivo isfeniranu frizuru.

Krajem rujna predsjednica je za Gloriju otkrila kako joj je najteže pridržavati se dijete kada je na službenim putovanjima.

'Tada je najteže jer nemam ni kada ni gdje vježbati, ali čim se vratim u Hrvatsku, počinje strog režim te samodisciplina. I vraćam se laganoj mediteranskoj prehrani koja se bazira na ribi ili pilećim prsima s puno povrća i velikim porcijama salate', izjavila je.