ALEKSANDRA GRDIĆ:

Majka misli da sam anoreksična

15.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Aleksandra Grdić po provodima je nadmašila Lindsay Lohan. Nakon burnih noćnih provoda, manekenka je na event došla sa slomljenim prstom, a prijateljima se požalila da ne stigne niti jesti pa joj majka sumnja da ima anoreksiju

Nakon burnog noćnog provoda u rodnoj Virovitici gdje je sinoć u noćnom klubu Monte Carlo nosila reviju s prijateljicama MajomCvjetković i Dvinom Meler manekenka Aleksandra Grdić na promociju Rab fashion weeka došla je s vjernim pratiteljem, bijelim psićem Flyem, za kojeg smo nedavno doznali da je gay.

Misica, vidno iscrpljena i sa slomljenim prstom, prijateljima se potužila da već danima nosi revije i ne stigne se uopće pošteno odmoriti.

'Stalno sam na putu, imam jako puno posla, a onda se tu i zalomi koja luda noć s prijateljima, tako da sam se zaista iscrpila. Ja inače ne izlazim baš puno, ali volim tu i tamo dobro se razveseliti s prijateljima', rekla nam je vesela Aleksandra dok je brižljivo mazila svog psa.

'Ovo mi je jedan od strašnijih perioda i zaista sam iscrpljena od silnih obaveza. Toliko sam u điru da ne stignem niti jesti, pa čak mi je vlastita majka rekla da imam anoreksiju. Ne znam niti kako sam prst ozlijedila. Morat ću se malo popraviti', veselo je rekla bivša misica.