JAK TREND

Majice bez kojih ne možete ove zime

15.01.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Tople, meke i udobne pamučne majice neizostavan su dio zimske garderobe. Međutim, čini se kako je vrijeme za to da klasične pletene pulovere, barem pri pogledu na ono što predlažu dizajneri, zamijenite onim pamučnima, pomalo nalik na gornji dio trenirke

Puloveri klasična kroja odlično pašu uz obične traperice, na kakvu suknjicu ili pak ispod sakoa; broj jedan su kada se radi o zimskoj garderobi. No baš kao i svaki modni predmet, i puloveri su podložni trendovima, a ako vam je želja biti in, vrijeme je za to da garderobu obnovite pokojim novim komadom – otkačenom pamučnom majicom.

Kako bi izbor bio što lakši, donosimo vam neke od najpopularnijih majica poznatih dizajnera, od Marca Jacobsa, Dsquareda, J.Crewa pa sve do Stelle McCarteney za Adidas i Balmain.

Posljednji modni krik pamučne su majice pomalo nalik puloverima, a pomalo nalik na gornji dio trenirke, jednostavna kroja, no zbog maštovita dizajna, potpuno neodoljivi. Osim što su udobni i praktični, puloveri ovoga tipa vrlo su trendi te odlično griju za hladnih zimskih dana.

Klasični jednobojni puloveri koje krasi kakav maštovit natpis ili slika vrlo su praktični, a oni prošiveni sjajnim nitima ili pak sjajnim umecima na ramenima kao stvoreni su za žene koje baš u svakoj prilici vole biti trendi. Tu su i oni jako fensi, ukrašeni čipkom ili pak potpuno šareni i 'pomaknuti' za one koji se doista vole isticati.