ANA BEGIĆ:

'Majčinstvo mi je donijelo šok, ali uživam u njemu'

27.01.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Glumica Ana Begić uživa u majčinstvu, postala je radijska voditeljica, a nedavno je odradila svoju povratničku predstavu 'Maškarante ispod kuplja'

Ana Begić rekordno brzo se vratila s porodiljnog dopusta, nakon samo pet mjeseci vratila se na kazališne daske, a osim toga radi na Soundset Plavom radiju.

'Na porodiljnom dopustu bila sam samo pet mjeseci, a mjesec dana kasnije počela sam raditi na Soundset Plavom radiju. Tu sam ponudu prihvatila, moram priznati, i ni ne znajući što to sve skupa nosi. Imala sam veliku tremu prije nastupa u eter. Predstaviti sebe samo kroz glas značilo je ogoliti se, i to pred ljudima koje nemaš ispred sebe. Na radiju sam od 6 do 10, a već u 10 sam u kazalištu na probama', rekla je Ana za Studio koja zbog žestokog tempa ide spavati malo poslije svoje Lane koja zaspe oko 20 sati.

Ana Begić zbog dva posla mora biti savršeno organizirana, a priznaje da je majčinstvo šok:
'Pa majčinstvo je šok, definitivno. Pozitivan, ali svejedno šok. Sretan si jer imaš dijete, sve je drukčije i novo i najljepše do sada. Nespavanje, plakanje, grčevi, to svi prolaze, i danas kad moja kći ima devet mjeseci, ne mogu vjerovati kako je to brzo prošlo', kaže Ana koja dodaje da je zbog majčinstva postala otvorenija, ne da se maltretirati, jača je i ne živcira se ni oko čega.

Ana je tijekom trudnoće nakupila nekoliko kilograma viška, pa sada redovito odlazi na Body after baby tretman gdje centimetri samo odlaze:

'Svjesna sam da neću nikad izgledati kao Gisele, ali nimalo se opterećujem time. I otkad sam prestala puno o tome misliti, sve se bolje i izgledam'.