ODUZIMA DAH

Maja Šuput u seksi bodiju i prozirnim čizmama je živa vatra

01.05.2018 u 17:17

Bionic
Reading

Iako cijela Hrvatska slavi Praznik rada, Maja Šuput ga je dočekala radno. Marljiva pjevačica nabacila je na sebe provokativne krpice i po tko zna koji put raspjevala publiku koja je oduševljeno u glas pjevala Majine hitove

Rijetko kad ćete Maju Šuput vidjeti zakopčanu do grla, a pogotovo kada je u pitanju koncert. 38-godišnja pjevačica, koja se nedavno zaručila s dečkom Nenadom Tatarinovom, sinoć je u Sv. Križu Začretju nastupila pred nestrpljivom publikom, koja je svoju omiljenu pjevačicu dočekala gromoglasnim pljeskom.

Hvalaaaaaaaa ekipaaaa 🙌🙌🙌 Bili ste genijalni 💖

A post shared by majasuput (@majasuput) on

A vrckava Maja svojim je fanovima vratila onako kako najbolje zna, provodom za pamćenje i još jednim seksi izdanjem koje je zasigurno osvojilo mnoga srca. I dok je muški dio publike gledao sve čari Majinih atributa, ženski dio publike vjerojatno se pitao gdje nabaviti odjevne komade koje Maja nosi.

Plavokosa pjevačica za nastup je odjenula mrežasti bodi koje krase efetni šljokičasti broševi u obliku očiju i remen s kopčom u obliku leptira s potpisom modne kuće Gucci. Za cool efekt Maja je nabacila ležernu sportsku Dieselovu parku u maslinastoj boji sa zakrpama, a rukave je zavrnula kako bi cjelokupan stajling djelovao ženstvenije. Dodala je i par 'statement' naušnica koje su ove sezone 'must have', kao i retro mačkaste sunčane naočale za kojima luduju trendseterice diljem svijeta.

Are you ready ??? Tonight Sv. Križ Začretje on fire 🔥🔥🔥

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Najveće iznenađenje su prozirne čizme do iznad koljena od PVC-a, koje su trenutne veliki hit, nakon što je Kanye West lansirao nekoliko linija cipela od vinila u sklopu svojeg modnog brenda Yeezy. Vrtoglave potpetice na čizmama nisu spriječile Maju da skakuće na pozornici, a njezin stajling svidio se i obožavateljima na Instagramu.

'Dočekati Praznik rada na poslu je tipično za mene. Odmorit ću danas, kažu da sam zaslužila', napisala je pjevačica ispod posljednje objavljene fotografije na svom Instagram profilu.