BUDUĆNOST NA TV-U

Maja Lena: Mami su oči pune suza od ponosa

12.11.2014 u 08:55

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny vodila je program u povodu 25 godina od osnivanja Otvorene televizije, a za tportal.hr izjavila je kako se u budućnosti vidi na televiziji te da je na njezin uspjeh najviše ponosna mama Mia Begović

Mladoj voditeljici i studentici novinarstva Maji Leni Lopatny pripala je čast vođenja 25. obljetnice rada bivše Otvorene televizije u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. 'Jako sam ponosna i sretna što su baš mene odabrali da vodim ovaj skup. Bila mi je to velika čast iako mi je bilo teško jer su ispred mene sjedili neki važni ljudi. Rekla bih da mi je ovo bio najveći zadatak do sada', kaže nam Maja Lena koja je, osim na TV Jabuci, vrlo angažirana i na fakultetu. Prošle je godine, pohvalila nam se, imala prosjek ocjena 4,9, a iznimno je veseli i rad na TV Studentu.


'Apsolutno se vidim na televiziji i na svim frontovima se borim za sebe i za svoj posao', kaže Maja na koju je posebno ponosna njezina mama Mia Begović.

'Mama me uvijek savjetuje da vjerujem u sebe i svoje mogućnosti. Posebno je bila ponosna nedavno kada sam na faksu s kolegama radila promotivni spot za 52 godine fakulteta i dvije godine Televizije Student. Oči su joj bile pune suza od ponosa', pohvalila nam se Maja Lena.