NA DODJELI CESARICE

Maja Ciglenečki u efektnoj haljini nikoga nije ostavila ravnodušnim

26.01.2024 u 11:38

  • +6

Maja Ciglenečki

Izvor: Pixsell / Autor: JOSIP REGOVIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Maja Ciglenečki, omiljeno lice HRT-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska', na dodjeli glazbene nagrade Cesarica u Zagrebu za svoj je chic stajling dobila samo pohvale

Omiljena voditeljica često svojim dobro odabranim modnim kombinacijama privlači brojne poglede.

Naviknula nas je na sjajna modna izdanja, a kako je ljubiteljica klasičnih, ali ženstvenih kreacija, nije pogriješila ni ultimativnim klasikom koji odolijeva svim trendovima - crnom haljinom.

Skladnu figuru istaknula je upečatljivom kreacijom koja je kao stvorena za nju.

  • +26
Dodjela glazbene nagrade Cesarica Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Maja, koja je vodila dodjelu Cesarice s kolegom Duškom Ćurlićem, odjevenim u elegantno crno odijelo s košuljom u istoj boji, ukrala je pozornost u upečatljivoj haljini bez rukava asimetričnog kroja, a upotpunila ju je velikim remenom i trendi cipelama s remenčićima.

Odlična frizura i make upom istaknute oči bile su točke na 'i' ovog glamuroznog izdanje zgodne voditeljice.

Inače, kako je nedavno objavljeno, upravo će Maja biti dio voditeljskog trojca koji će voditi ovogodišnje izdanje Dore, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije.

Osim nje, činit će ga iskusni HRT-ov voditelj, dugogodišnji član tima za Doru i komentator Eurosonga Duško Ćurlić te novinarka Anja Cerar, voditeljica emisije 'Art à la carte', koju vole i cijene kulturnjaci.