ZANOSNA LIBANONKA

Magnet za poglede: Amal Clooney majčinstvo godi, nikad nije izgledala bolje

23.10.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Iako je na premijeri filma 'Suburbicon' u Los Angelesu glavna zvijezda večeri trebao biti George Clooney, svu pažnju ukrala mu je prekrasna supruga i novopečena mama, odvjetnica Amal Clooney, plijeneći ženstvenošću i elegancijom

George Clooney stigao je u Kazalište Regency Village u Los Angelesu na premijeru svog novog filma 'Suburbicon', a društvo mu je pravila supruga Amal Clooney, s kojom glumac ima četveromjesečne blizance Alexandera i Ellu.

Iako je lijepa Libanonka tek nedavno rodila, vrlo brzo je vratila zavidnu figuru na kojoj bi joj pozavidjele brojne slavne ljepotice. 39-godišnja odvjetnica za ljudska prava, koja se, osim brakom s holivudskim zavodnikom, u centru pažnje našla i zahvaljujući svom profinjenom modnom stilu, bila je glavna zvijezda večeri.

  • +12
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amal plijenila je izgledom u elegantnoj maksi haljini bez rukava upečatljivog plavo-bijelog uzorka, koja je istaknula ljepotičinu vitku figuru, a svoju prirodnu ljepotu naglasila je tamnocrvenim ružem i valovitom frizurom. Ženstven stajling upotpunila je bijelom clutch torbicom i statement naušnicama s potpisom dizajnerice nakita Lorraine Schwartz.

Slavna odvjetnica poznata je po tome da uvijek poštuje modna pravila, pa je tako nikada nećemo vidjeti razgolićenu ili u pretjerano provokativnim modnim izdanjima.

Atraktivna Amal radije bira odjeću koja naglašava njezinu ženstvenost na suptilan način, a upravo to postigla je i ovim senzacionalnim stajlingom zahvaljujući kojem su sve oči bile uprte u nju. Lijepa odvjetnica i slavni glumac izgledali su zaljubljeno kao i prvog dana dok su se držali za ruke i izmjenjivali nježnosti, a društvo im je pravila Amalina majka Baria Alamuddin.