poslovno izdanje

Zanosna u crvenom: Amal Clooney nakon poroda osvaja elegancijom

22.09.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Tri mjeseca nakon što je postala majka blizanaca Alexandera i Elle slavna odvjetnica Amal Clooney vratila se poslovnim obavezama

Uvijek dotjerana supruga Georgea Clooneyja viđena je u njujorškoj zračnoj luci JFK uoči sastanka Vijeća sigurnosti, na kojem se raspravljalo o prijetnjama međunarodnom miru i sigurnosti na 72. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Slavna odvjetnica za ljudska prava koja je, osim brakom s holivudskim zavodnikom, veću pažnju javnosti zavrijedila profinjenim modnim stilom, povratak poslovnim obavezama označila je u kompletu efektne crvene boje.

Spomenuti komplet, stvoren od kratkog blejzera, pussy bow bluze i suknje visoka struka, djelo je luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta, a javnosti je premijerno predstavljen u sklopu aktualne pre-fall kolekcije.

Poslovno izdanje lijepa Amal zaokružila je odabirom bež torbe Michaela Korsa i cipelama u špic identične nijanse.

  • +6
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Libanonka i slavni George Clooney vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u rujnu 2014. godine u Veneciji.

'Brak te promijeni toliko koliko se promijeni svaka osoba kada se ludo zaljubi. U jednom trenu život te druge osobe postane ti važniji od tvog vlastitog. To se nije dogodilo samo nama: to se događa svakoj osobi koja ima sreću da pronađe savršenu osobu. Žao mi je što mi se to dogodilo tek s 50 i nešto godina, ali samo zato što sam mogao provesti puno više vremena s njom', priznaje holivudski zavodnik.

  • +18
Amal i George Clooney Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Alessandro Bianchi