ČISTA SENZACIJA

Zvijezda večeri: Sve oči bile su uprte u zanosnu Amal Clooney

06.10.2017 u 21:58

Bionic
Reading

Trudnoća na Amal Clooney nije ostavila ni traga. Atraktivna ljepotica plijenila je izgledom u prvom večernjem izlasku bez supruga i djece, nakon što je rodila blizance Ellu i Alexandera

Najpoznatija američka pravnica Amal Clooney uzela je slobodnu večer od majčinskih dužnosti i uputila se na veliki Vintage Collection Versace Party koji je poznata modna kuća održala u nekadašnjoj vili Michaela Jacksona na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

Supruga holivudskog zavodnika Georgea Clooneya, kojoj je pošlo od ruke osvojiti vječnog neženju, svakako zna kako privući sve poglede. Na partyju modne kuće Versace 39-godišnja ljepotica je bila u središtu pozornosti zahvaljujući seksepilnom stajlingu u kojem je izgledala senzacionalno.

Atraktivna Libanonka koja je slavnog glumca, kako kaže, osvojila duhovitošću i inteligencijom, nosila je prekrasnu vintage Versace haljinu koja je u prvi plan stavila ljepotičine vitke noge na kojoj bi joj pozavidjele brojne poznate dame.

  • +19
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Metalik zlatna haljina koju je nosila poznata pravnica dio je kolekcije iz davne 1994., a koju je Donatella Versace ponovno predstavila javnosti na nedavno održanom Tjednu mode u Milanu, u čast njezinu bratu Gianniju Versaceiju koji je osnovao danas uspješnu modnu kuću.

U atraktivnoj haljini, koja je svjetlucala svakim napravljenim korakom, lijepa Amal je izgledala kao milijun dolara. Lijepa Libanonka stajling je upotpunila elegantnim zlatnim Jimmy Choo sandalama na petu i malom zlatnom 'clutch' torbicom, a za potpuni glamurozni efekt, ljepotica je dodala crveni ruž i raskošne valove u kosi koji su stavili završni pečat na ovaj pobjednički stajling.