OTKAČENO IZDANJE

Zgodna Amal Clooney uskočila u trendi traperice i neobične cipele

09.10.2017 u 09:57

Bionic
Reading

Amal Clooney, supruga Georgea Clooneyja, dobro je poznata po svojem istančanom stilu i odličnim modnim kombinacijama koje izazivaju oduševljenje modnog svijeta

Uvijek besprijekorno dotjerana, atraktivna odvjetnica za ljudska prava, otkako je postala gospođa Clooney, ne prestaje izazivati pozornost zaljubljenica u modu.

Štogod da odjene, zgodna crnka libanonskih korijena ne može proći nezapaženo.

Na crvenom tepihu teško da joj tko može parirati, ali lijepoj Amal podjednako dobro stoje i pomno osmišljene dnevne kombinacije.

  • +4
Amal u trapericama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova zgodna Britanka, koja je prije samo četiri mjeseca postala mama, prošetala se Beverly Hillsom u casual outfitu koji bismo svi rado kopirali.

Jedan efektan detalj dovoljan je da začini svaku kombinaciju, što lijepa Amal itekako dobro zna.

Lijepa mama Elle i Alexandera kombinirala je podrapane traperice trendi boyfriend kroja, obični crni t-shirt i sunčane naočale, a detalj koji je upadao u oči bile su neobične futurističke cipele/platforme u srebrnoj boji kakvih se ne bi posramila ni Lady Gaga ili Rihanna.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličan outfit 39-godišnjoj Amal dao je notu buntovništva, a dan prije slavna je odvjetnica doslovce blistala u zlatnoj vintage Versaceovoj haljini na događanju pod nazivom Vintage Collection Versace Party.

Uspješna odvjetnica uzela je slobodnu večer od majčinskih dužnosti uputivši se na party koji je poznata modna kuća održala u nekadašnjoj vili Michaela Jacksona na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

  • +6
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U zlatnim tonovima tamnokosa je ljepotica, koja je osvojila neosvojivog holivudskog neženju, izgledala poput božice, a kratka haljina je u prvi plan stavila njezine besprijekorne noge.  

  • +6
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Metalik zlatna haljina koju je nosila poznata pravnica dio je kolekcije iz davne 1994., a koju je Donatella Versace ponovno predstavila javnosti na nedavno održanom Tjednu mode u Milanu, u čast njezinu bratu Gianniju Versaceu koji je osnovao danas uspješnu modnu kuću.