LINDSAY U PET VARIJANTI

Lohan proslavila rođendan presvlačenjem

29.06.2009 u 11:40

Bionic
Reading

U očajničkoj želji za pažnjom, poljupcima i zagrljajima, Lindsay Lohan odlučila je malo požuriti s proslavom rođendana. Kako bi se pokazala u punom sjaju, tijekom večeri promijenila je čak pet outfita

Iako joj rođendan tek idućeg mjeseca, Lindsay je odlučila svoj boravak u gradu poroka, Las Vegasu, gdje promovira svoju liniju krema za samotamnjenje, iskoristiti za proslavu svog predstojećeg rođendana.

Kako bi naglasila svoje slavljeničko raspoloženje, Lindsay se tijekom proslave presvlačila čak pet puta, a svaki put su to bile minijaturne kreacije i kombinacije badića, vrućih hlačica i majica. Svaku je kombinaciju dodatno začinila prahom za samotamnjenje iz svoje linije Sevin Nyne.

Zabavu je započela u razvučenom poderanom crnom topu i kratkim bijelim odrezanim trapericama ispod kojih su virile crvene gaćice. Uskoro se zatim presvukla u crveni bikini u stilu zavoja, da bi zatim slavlje nastavila u kratkim hlačicama od trapera i crnom trakastom monokiniju na koji je zatim nabacila rupičasti top i šešir i zaplesala u stilu Michaela Jacksona. Nakon što se isplesala, Lindsay se presvukla u crni retro badić u stilu pedesetih, ukrašen crnim i zlatnim šljokicama.

Rođendansko slavlje provela je sama, bez svoje bivše djevojke Samanthe s kojom se navodno nedavno pomirila.

Slavljeničke modne transformacije Lindsay Lohan