ODMOR U DUBAIJU

Ljupka Gojić pokazala zavidnu liniju u badiću

02.01.2013 u 12:38

Bionic
Reading

Hladnu zagrebačku zimu nogometaši Mihael Mikić i Igor Bišćan zajedno sa suprugama Ljupkom i Marijom odlučili su nakratko zamijeniti toplijim podnebljem. Veselo društvo odlično se zabavilo i na samom dočeku Nove godine, no najljepše je na plaži gdje je zanosna Ljupka pokazala besprijekornu liniju

Supružnici Ljupka Gojić i Mihael Mikić ususret novoj godini spakirali su kofere te u društvu Igora Bišćana i njegove supruge Marije krenuli put Dubaija. Vesela četvorka ondje je i dočekala Novu godinu gdje je Ljupka doslovce blistala u dugoj haljini cvjetna uzorka, a kasnije izgledala zanosno u maloj crnoj koktel-haljini.

Međutim, čini se kako veselo društvo najviše vremena voli provoditi na plaži, gdje sigurno nikome nije promaknula Ljupka. Odjevena u veseli crveni badić i sa sunčanim naočalama, Ljupka je pokazala da dvije trudnoće na njezinoj liniji nisu ostavile ni najmanjeg traga.

Besprijekorno tijelo pokazala je i Marija, supruga Igora Bišćana, u tamnocrvenom badiću dok su se ona i Ljupka izležavale na ležaljkama okružene časopisima i kremicama.