modna inspiracija

Ljupka Gojić Mikić ima savršen jesenski stajling, a teško je odlučiti što izgleda bolje - kaput ili haljina

08.11.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Instagram profil Ljupke Gojić Mikić vrijedna je modna inspiracija, a ovog puta jedna od naših najuspješnijih manekenki s inozemnom karijerom pokazala je savršeno chic stajling za jesenske dane i potvrdila da ćemo ove jeseni obožavati karirani uzorak

Ove modne sezone bilježimo povratak zaboravljenih krojeva i uzoraka, a u povratničkim trendovima dominiraju oni koji su vladali 90-ih i 2000-ih. U modnom fokusu Ljupke Gojić Mikić našao se tako karirani uzorak, a manekenka i dizajnerice pokazala je kako on itekako može izgledat elegantno i chic.

Još prošle godine najavljen je veliki modni povratak kariranog uzorka, a krasio je sve odjevne komade – od tradicionalnih suknji pa sve do kaputa i jakni. Ljupka ga je spojila s mini haljinom bez rukava, a upečatljiv uzorak estetski je spojen s pročišćenim A-krojem i linijom koja suptilno prati siluetu.

Hladniji dani ne znače nužno odbacivanje kratkih krojeva, a Ljupka nas je itekako uvjerila da je mini haljinu itekako dobro imati u ormaru. Ovakav model, nošen uz tamne čarape sjajan je izbor za dnevni stajling, a odlično će izgledati i nošen uz čizme. Uz razigranu i ženstvenu haljinicu Ljupka je prebacila kratki kaputić .

Model također ukrašen kariranim uzorkom imali smo prilike vidjeti nedavno u još jednoj sjajnoj jesenskoj kombinaciji, a dokaz je da kratki kaputići su sjajan dodatak svakoj modnoj kombinaciji, od hlača do haljina.

ATELIER GREEN ENERGY

[FOTO] Ljupka Gojić Mikić još jednom pokazala da modu ima 'u malom prstu'

Pogledaj galeriju