genijalan stajling

U hit hlačama sezone: Ljupka Gojić Mikić pokazala je kako nositi komad koji ove jeseni svi žele u ormaru

04.11.2022 u 23:38

Bionic
Reading

Modni stil Ljupke Gojić Mikić čisto je nadahnuće. Naša jedna od najuspješnijih manekenki s inozemnom karijerom iz dana u dan oduševljava modnim prijedlozima u kojima se poigrava s vrućim trendovima i začinjava ih vlastitim, dobro prepoznatljivim pečatom

Ljupka Gojić Mikić je uspješna manekenka, dizajnerica, vlasnica slastičarnice, sretno udana majka triju djevojčica – ova poznata Zagrepčanka ima mnoge uloge i u svakoj se odlično snalazi. Iako se zahvaljujući manekenskoj karijeri proputovala svijet i nekoliko godina živjela u Japanu, u srcu je oduvijek ostala djevojka sa zagrebačke Knežije. A njezin modni stil je pravi odraz njezine upečatljive osobnosti – jedinstven i autentičan, miks udobnosti, chica i trendova.

Vještinu modnog kombiniranja redovito dokazuje u svakodnevnim kombinacijama koje se mogu opisati kao ženstveno i trendi s ležernom mladenačkom notom. Uspješno kombinira svima dostupne brendove s onima poznatih modnih kuća te uvijek izgleda besprijekorno. Ima dobro uvježbano oko za pronalazak upečatljivih, vrlo posebni komada koje vrlo vješto kombinira u inspirativne stajlinge.

Ovog puta otkrila je odličan jesenski stajling, u paleti sezonskih boja, maslinastoj zelenoj i smeđoj. Okosnicu stajlinga ovog puta činile su 'puddle' hlače, model koji se nametnuo kao veliki ovosezonski hit. Naime, ove sezone na modnu scenu vratile su se hlače širokih nogavica, a posebnu pažnju plijene puddle modeli.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj tip hlača označava model iznimno širokih, ali i dugačkih nogavica koje skrivaju čak i cipele, a svojim oblikom podsjećaju na lokvice. Vrlo nosivo, udobno no opet trendi i upečatljivo. Baš u Ljupkinom stilu, a u njezinoj izvedbi 'puddle' hlače dolaze sa sitnim uzorkom prugica. Radi se o pinstripes uzorku, hit uzorku koji korijene vuče iz 90-ih, snažnoj modnoj inspiraciji posljednjih mjeseci.

Uz model hlača koji spaja trendi kroj i uzorak, Ljupka je spojila kaputić kakav bi baš svaka zaljubljenica u modu tako rado našla u svom ormaru. Maslinasto zelena, s prugama, povećih džepova, 'boxy' kroja i tako neodoljiva, ovaj kaputić je pravi predmet žudnje. Stajling je ova zaljubljenica torbice zaokružila čistom klasikom – crnim Chanelom u maksi verziji.

ATELIER GREEN ENERGY

[FOTO] Ljupka Gojić Mikić još jednom pokazala da modu ima 'u malom prstu'

Pogledaj galeriju