ELEGANTNA HERMIONE

Ljupka Emma u crnom izdanju

16.11.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Emma Watson (20) ove je godine u anketi magazina Glamour za izbor najbolje odjevene osobe u Velikoj Britaniji potukla i dosadašnje ikone stila Kate Moss, Keiru Knightley i Siennu Miller, a svojim je jednostavnim, ali elegantnim crnim izdanjem na njujorškoj premijeri filma 'Harry Potter i darovi smrti: Prvi dio' ponovno dokazala da je među najkul Britankama

Slatka Emma proslavila se ulogom odvažne štreberice Hermione Granger, a čini se da je u stvarnom životu i modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

Simpatična glumica koja studira na Sveučilištu Brown odjenula je za tu prigodu jednostavnu crnu haljinu, a kratku kosu koja joj izvrsno pristaje ukrasila je špangicom od štrasa. Jednostavno, ali i s puno stila, Emma je još jednom pokazala da kad je riječ o modi ne radi pogreške.

Iako je J. K. Rowling dala naslutiti da možda sprema još jedan nastavak, mlada Britanka kaže da nije sigurna bi li pristala i dalje glumiti Hermione Granger

'Ne znam ni sama. Imam osjećaj da sam se upravo oprostila od Hermione. Morala bih vidjeti kako ću se s vremenom osjećati', priznala je Emma koju preko Bare čekaju studentske obaveze na prestižnom Sveučilištu Brown.

Adaptacija sedme knjige o Harryju Potteru podijeljena je u dva filma, a zadnji, osmi po redu, u kinima bi se trebao pojaviti početkom srpnja iduće godine.

Detaljnije o filmu možete saznati i na našoj podstranici