BLANKA VLAŠIĆ:

'Ljubav mi je uvijek dobar poticaj'

17.03.2011 u 11:42

Bionic
Reading

Uz bok sportskim megazvijezdama poput trenutačno mnogima najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija i nogometno-modnog superstara Davida Beckhama, zvijezde NBA-a Derricka Rosea i pop ikone Katy Perry, ambasadorica proizvođača sportske opreme Adidasa je i najbolja hrvatska i svjetska atletičarka

Objedinjena pod nazivom 'all Adidas', predstavljena su tri podbranda: Sport Performance, Adidas Originals i Adidas Sport Style, a u višesatnom programu 'Adidas all in mega party' u zgradi HDLU-a sudjelovali su domaći ambasadori Adidasa, pjevači Luka Nižetić i Lana Klingor, voditelji Renata Sopek i Mario Petreković, glumac Amar Bukvić, nekolicina Dinamovih nogometaša i teniska legenda Mario Ančić, no kulminacija večeri bila je kad je prodefilirala visašica Blanka Vlašić


Jedna od rijetkih sportašica koja na svakom sportskom nastupu intrigira svojim modnim izričajem i iščekivanjem kojim će nas novim detaljem iznenaditi prisjetila se negdašnje slavne atletičarke, Florence Griffith-Joyner, koja je davno prije nje pokazala da se uz ozbiljan nastup u 'kraljici sportova' može izgledati – kao kraljica. Velika Flo Jo tada je znojne dresove zamijenila čipkastim bodyjima, a među ostalim trkačicama isticala se i po uvijek savršeno uređenim dugim noktima. Baš kao i naša Blanka, koja to čini na svoj način, na radost i veselje široke populacije koja zna da je sport na kraju – zabava.

Da se za najbolji rezultat ne mora biti mrtav ozbiljan, pokazala je i na 'all Adidas' partiju, nasmijavši se od srca najavi da stiže jedna bukvalno velika osoba. Za tu priliku od glave do pete u Adidasu, odabirom outfita opet je dala naglasak na noge 'do plafona', otkrila nam koliko su točno centimetara duge, misli li i dalje da je 'in' dobra guza i ostavila dojam da možda jedino njoj ultrakratka minica i tenisice savršeno pristaju. I ne samo to, nego da se u tom izdanju, pokazala je, može igrati nogomet!

No u svečanim prilikama i kod nje se, reklo bi se, bundeva pretvara u kočiju. Blanka Vlašić ne krije da je veliki modni fan, ali kako nema vremena ni, priznaje, strpljenja za potragu za ekstra brojevima po dućanima, prednost daje dizajnerima, i to onima domaćima, koje na taj način svjesno i rado promovira na svečanostima diljem svijeta. Posljednje takve komade u njezinu ormaru potpisuju studio I-gle i modna kuća MAK.

Ipak, ljubav je, slaže se Blanka, to što svakom looku daje osobit sjaj, a što je nova imala reći o toj temi, pogledajte u videointervjuu.

Videointervju s Blankom Vlašić