SPAS ZA VAS

Ljetne haljine za fensi izlaske

20.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Ljeti ćete više nego jednom poželjeti nekog oboriti s nogu. Ili, možda, zadiviti na nekom obiteljskom okupljanju, fensi druženju… Tko zna! Zato pripremite barem jednu elegantnu haljinu

Čak i one žene koje tvrde da im moda nije na kraj pameti uspaniče se kad moraju na veliko vjenčanje, poslovni parti ili važan izlazak. Život svake pripadnice ljepšeg spola zato je puno je mirniji kad joj je pri ruci barem jedan provjereni outfit.

Postoje haljine u kojima žene zaustavljaju promet, izazivaju zavist kod 'konkurentica' te mame onaj poznati 'wow'. Ove godine to radite u nešto dužim inačicama u bojama zalaska sunca, grimiznoj i prljavobijeloj boji te metalik nijansama.

Smiju biti lepršave, u kojima se gubi silueta, a ne umanjuje ženstvenost. Naglasak je na detaljima, kakve primjerice serviraju Christopher Kane, Proenza Schouler, Miu Miu, Erdem i Jason Wu


Postoji jedna stvar koja može ubiti i najskuplju, najglamurozniju haljinu, a to su – loše cipele! Za svečane prigode to ipak moraju biti visoke pete, iz više razloga. Estetski dojam jer su dostojan par haljini samo je jedan jer štikle vas također tjeraju na pravilno držanje tijela te vizualno izdužuju noge.

Pogledajte u kakvim vam haljinama neće biti ravne, a posljednji su krik mode koji predlažu svjetski dizajneri!