ljetni look

Kendall Jenner u kratkoj minici i bez grudnjaka povukla je jedan od najsmionijih modnih poteza

24.06.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Kendall Jenner poznata je po izazovnim modnim kombinacijama koje jasno i bespogovorno naglašavaju njezinu liniju, no ovoga puta jedna od najplaćenijih manekenki današnjice nadmašila je sve ono već viđeno i prošetala stajling koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Vruć i sunčan dan u Malibuu manekenka Kendall Jenner provela je u ugodnom druženju, a s prijateljima je otišla i na ručak restoran Little Beach House. No, iako se radilo o ležernom izlasku, Kendall je iz ormara izvukla doista zanimljivu kombinaciju. Svilenu bijelu bluzu zakopčanu samo jednim gumbom kombinirala je s mini suknjom identične boje, a stajling je upotpunila već viđenim japankama na petu koje su, prema svemu sudeći veliki hit ove sezone.

25-godišnja manekenka, koja se nedavno požalila kako joj je u modnom svijetu znatno teže ostvariti uspjeh zbog prethodno snimanih reality emisija, zagolicala je maštu prolaznika doista odvažnim stajlingom koji je u prvi plan stavio njezine duge i vitke noge, ali i dekolte s detaljem koji nikome nije promaknuo – Kendall je svilenu bluzu zakopčanu samo jednim gumbom nosila bez grudnjaka.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S malom torbicom na ramenu, kosom svezanom u visoki rep te sunčanim naočala leopard uzorka Kendall je veselo razgovarala s prijateljicom dok su je paparazzi snimali na parkiralištu prestižnog restorana Nobu, gdje je naručila vrlo zdrav ručak – zdjelu žitarica koje su bile prekrivene rikolom, avokadom i poširanim jajetom.