NIKŠA IZ LARINOG IZBORA:

Ljepši dar nisam mogao poželjeti!

07.12.2011 u 09:11

Bionic
Reading

Glumac Stefan Kapičić imao je čak dvije proslave za svoj 33. rođendan, a zbog njega je iz Los Angelesa doletjela zaručnica Miranda Viđak

Između Stefana i Mirande tri je godine razlike, a između datuma rođenja samo četiri dana. Stoga zaljubljeni par već petu godinu zaredom zajedno slavi rođendane - prvog prosinca.

'Tako je bilo i te večeri. Dvostruka zabava i dva velika razloga za slavlje. Prvo su me kolege sa seta 'Larin izbor' iznenadili tortom od 33 šarena muffina i lijepim željama', rekao je glumac za časopis Story te dodao da je zatim proveo večer sa zaručnicom u jednom zagrebačkom restoranu.

Ona je prekinula svoje poslovne obaveze i doletjela iz Los Angelesa da ne bi propustili zajedničku proslavu. 'Drugi dio večeri proveo sam s Mirandom, koja je prekinula svoje poslovne obaveze u Los Angelesu da bismo bili zajedno. Iako sam bio umoran od cjelodnevnog snimanja, a ona od dugotrajnog leta, divno smo se proveli. Ljepši dar nisam mogao poželjeti', rekao je markantni glumac za Story.

Šarmantni glumac jako se veseli blagdanima koje će provesti na relaciji Split-Beograd. Također se nada da će uživati u pahuljama snijega jer, kako kaže, u Los Angelesu nema pravog blagdanskog ozračja pa najčešće odu na obližnju plažu.