LJETNI HIT

Ljepotica raskošnih oblina odbacila bikini

15.07.2016 u 12:30

Bionic
Reading

Da su jednodijelni kupaći kostimi apsolutni hit ovoga ljeta, potvrđuje i Kelly Brook, ljepotica poznata po raskošnim oblinama koja ljetni odmor u društvu dečka Jeremyja Parisija provodi na talijanskom otoku Ischiji

Lijepa Engleskinja koja je snimila brojne reklame za kupaće kostime i ima tijelo kao stvoreno za bikini, ipak nije odoljela trendovskom jednodijelnom kupaćem kostimu odabravši model s printom leoparda koji je naglasio njezine raskošne atribute.

Termin 'jednodijelni kupaći kostim s visokim prorezima' bilježi ogroman porast od 6.264 posto korisničkih pretraživanja od prošle godine, prema istraživanju modne stranice Polyvore. Poznata modna stranica Net-a-Porter i britanski brend Topshop bilježe značajan porast prodaje kupaćih kostima u odnosu na prošlu godinu, a modni stručnjaci mišljenja su da iza nagle popularnosti kupaćih kostima stoji napredak u tehnologiji i korištenju novijih i specifičnih materijala kao i privlačnošću retro vibre kojima odišu.

Da jednodijelni kupaći kostim može biti jednako zavodljiv kao i bikini najbolji je dokaz lijepa starleta Kelly Brook koja se nedavno našla na četvrtom mjestu liste najljepših ženskih tijela u bikiniju svih vremena, odmah iza legendarnih ljepotica poput Raquel Welch, Ursule Andress i Marilyn Monroe

Ova 36-godišnja ljepotica može se pohvaliti i činjenicom da su je znanstvenici proglasili najsavršenijom ženom na svijetu. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Texas došli su do zaključka da je idealno žensko tijelo visoko 168 cm i ima mjere 99-63-91 (omjer, grudi, struka i bedara), ali bez intervencija plastičnih kirurga, a u obzir su osim proporcija uzeli i godine, lice, nos, usne te kosu. Sve te kriterije ispunila je upravo Kelly Brook, ljepotica poznata po ženstvenoj figuri i prirodnoj ljepoti.

'Ona je potpuno prirodna i sa znanstvene strane savršena', zaključili su znanstvenici.