NIKAD LJEPŠA

Ljepotica bez mane: Za Sandrom Bullock u razigranom stajlingu okrenule su se mnoge glave

11.12.2018 u 19:13

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Sandra Bullock svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje kako je s lakoćom u stanju zasjeniti i puno mlađe kolegice

Lijepa brineta ovih se dana nalazi u Brazilu gdje promovira Netflixov film 'Bird Box', a fotografi je naravno prate u stopu.

Nakon što je modno briljirala u stajlingu u kojem će se još dugo pričati: kombinaciji odijela u intenzivno plavoj boji i upečatljivih šarenih gležnjača sa šarenom cvjetnom čipkom (Christian Louboutin), zgodna Amerikanka ponovno je održala je lekciju iz stila.

  • +11
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica koju smo ove godine vidjeli u filmu 'Ocean's 8' gdje je glumila uz bok još nekim velikim imenima kao što suCate Blanchett, Anne Hathaway, ali i pjevačica Rihanna, u Sao Paolu se pojavila u ženstvenom izdanju u kojem je izgledala poput prave filmske dive.

  • +2
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U lepršavoj haljini ukrašenoj volanom s cvjetnim motivom proslavljene dizajnerice Johanne Ortiz, 54-godišnja glumica je izgledala kao da se upravo prošetala modnom pistom.

Ovaj look za pamćenje dodatno je podignula tankim remenom, seksi sandalama s tankim remenčićima, malenom torbicom i trendi sunčanim naočalima.

  • +13
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Glumica je nedavno za magazin InStyle glumica je progovorila o majčinstvu koje ju je posebno obogatilo kada je posvojila danas osmogodišnjeg sina Louisa te dvije godine mlađu kćerkicu Lailu, kao i o odnosu s fotografom kojeg je upoznala prije tri godine.

Svog današnjeg partnera, fotografa Bryana upoznala je brzo nakon bolnog razvoda od bivšeg supruga Jessea Jamesa te za njega ima samo riječi hvale.

'Bryan je brižan i vrlo nježan. Djeci je on broj jedan, dok ja dolazim nakon njega, no razumijem ih jer ipak je on taj koji je duhovitiji i koji ima bolji odnos s njima', izjavila je slavna glumica.