TUŽNI DANI

Sandra Bullock doživjela tri velike tragedije u samo nekoliko dana

17.10.2018 u 18:57

Bionic
Reading

Posljednjih mjesec dana za poznatu su glumici bili vjerojatno najteži period u životu. Sandra Bullock prvo je u rujnu izgubila oca, a onda su je napustila još dva vrlo važna člana obitelji

Holivudska glumica trenutno prolazi kroz jako teško razdoblje, zbog kojeg maksimalno izbiva iz javnosti.

Važnu gala večeru u Los Angelesu čija je tema bila žene u Hollywoodu, ipak nije mogla propustiti. Tada je s medijima podijelila tužne vijesti. Kazala je da je u rujnu izgubila oca, a onda iznenadila još jednim nevjerojatnim spletom okolnosti koji ju je šokirao.

  • +6
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

‘Bilo je ovo užasnih nekoliko tjedana. Prvo mi je umro otac, a onda su mi uginula oba psa, stoga se zaista nisam osjećala spremnom izaći u javnost’, objasnila je Bullock.

Inače, lijepa glumica poznata je kao velika ljubiteljica životinja, te je nakon gubitka prvog, odlučila udomiti dva psa. Riječ je o čivavama i to ne običnim.

Prije dvije godine, kada ih je uzela, Sandra je otkrila da je jedna čivava izgubila nogu u prometnoj nesreći, a drugu je pronašla na plaži dok je šetala s bivšim suprugom Jesseom Jamesom. Za svoje je voljene kućne ljubimce Sandra bila jako vezana, pa ju je nakon obiteljske tragedije, to jako pogodilo.